Contact
Brabo
About us
Contact list
Location
Rolls-Royce
For Sale
Sold

Parts
Bentley
For Sale
Sold

Parts
Consignment
English
Nederlands
Consignatie verkoop
Consignatie verkoop:

Het verkopen van uw Rolls-Royce of Bentley kan een hele opgave zijn. Niet alleen is de markt erg klein, dus waar biedt je de auto aan, maar ook wie reageert er op de advertentie en wat voor soort mensen 'komen langs' voor een proefrit? Een klassieke auto verkopen is niet ieders 'cup of tea' zo gezegd. Wij hebben het echter onze specialiteit gemaakt en we zijn er helemaal verzot op. Laat ons dus uw Rolls-Royce of Bentley verkopen.

Brabo is een wereldwijd bekend en gerespecteerd specialist dat exclusief Rolls-Royce en Bentley automobielen verkoopt, koopt, restaureert en onderhoudt. We hebben al tientallen jaren ervaring en kennen de markt als onze broekzak. We dragen zorg voor gerichte advertentie campagnes zowel in tijdschriften als op de toonaangevende gespecialiseerde websites. Verder staat uw auto bij ons in de showroom samen met een prachtige collectie, en staat uw auto op onze drukbezochte website.

Hieronder een korte omschrijving van de voorwaarden voor verkoop in consignatie.

 • Verkoop en technische keuring
  Beide partijen bepalen een geschikte verkoopprijs nadat uw auto een technische inspectie heeft ondergaan. Brabo verkoop alleen Rolls-Royce en Bentley automobielen in zeer goede staat.
   
 • Duur van de consignatie
  Beide partijen bepalen een vaste periode waarin de auto wordt aangeboden. We rekenen een maandbedrag van € 140,- (exclusief 21% BTW). Voor dit bedrag staat de auto in een verwarmde showroom, we houden de auto schoon en vullen brandstof aan na een proefrit om een aantal diensten te noemen.
   
 • Commissie
  Onze commissie berekening is transparant. We rekenen 10% voor auto's verkocht onder € 100.000,-, 8% voor auto's verkocht tussen € 100.000,- en € 200.000,- en 6% voor auto's verkocht boven de € 200.000,-. Alle commissies zijn exclusief 21% BTW.
   
We begrijpen dat het overhandigen van uw auto om te verkopen niet iets is dat u zomaar doet. Wij vragen u dan ook vriendelijk contact met ons op te nemen als u interesse heeft. We kunnen u dan alle informatie betreffende verkoop in consignatie geven en uw verdere vragen beantwoorden.
Brabo©®. Information and photos are protected by copyright. Any unauthorized use or reproduction of material from this site without written permission is strictly prohibited.
All quotations, prices, descriptions and inventory subject to change without notice.

Brabo MMXIX©® All rights reserved. F.L. Stakenburg©